Adobe Illustrator CC Mesterkurzus

  • Tanulók száma: 46
  • Tanár: Perhiniák Márton
  • Megjelenés: 2017-10-16 09:19:31
  • Szint: Kezdő
  • Időtartam:
  • Ár: 3,990 Ft
Bizonyítvány:

Ezen tanfolyam elvégzése után nem biztosítunk bizonyítványt

Tartalomjegyzék

Megnézve
Szint

Leírás

Adobe Illustrator egy iparági sztenderd a vektor grafikában. A program lehetővé teszi a logók, ikonok, vázlatok, tipográfiák és komplex illusztrációk készítését, mind nyomdai, mind webes, interaktív, videó- és mobil eszközökhöz.

Ebben a kurzusban az alapoktól kezdünk, mint, hogy hogyan rajzolj köröket és szokszögeket és eljutunk egészen a komplex illusztrációkig, logókig, névjegykártyákig és még sok másig. Ezzel az Illustrator mesterkurzussal el fogod sajátítani a program használatát addig a szintig, hogy már magabisztosan használhatod a jövőben bármilyen helyzetben.

Az kurzusnak jelenleg az első negyede van feltöltve. Amennyiben az örökös verziót vásárolja meg, 2017. november folyamán a teljes kurzus feltöltésre kerül és ehhez majd automatikusan hozzáfér. Ez igaz a 3 hónapos próba előfizetésekre is az előfizetés lejáratáig.

Ár

Csomag neve Ár
3 hónapos próba előfizetés: 3990 Ft
Egyszeri díj (Örökös): 29900 Ft

Fájlok

Tanár

Perhiniák Márton

Mártont a tanulók szavazatai alapján beválasztoták a világ Top 10 Adobe oktatója közé.  Az online kurzusaiban a technikai trükkökön kívül kompozíciós és design technikákat is bemutat valamint megosztja a titkait a profi munkáiból is amelyeket olyan világcégeknél végzett el mint Pixar’s Cars, Toy Story, BBC’s Dr Who vagy Mattel’s Team Hot Wheels. 

A tanár további tanfolyamai

Teszt Állapota
Megnézve
Időtartam
Szint