HAMAROSAN: InDesign CC Mesterkurzus

  • Tanulók száma: 0
  • Tanár: Perhiniák Márton
  • Megjelenés: 2017-10-18 09:41:13
  • Szint: Kezdő
  • Időtartam:
  • Ár: 29,900 Ft
Bizonyítvány:

Ezen tanfolyam elvégzése után nem biztosítunk bizonyítványt

Leírás

A kurzus várhatóan 2018 elején kerül feltöltésre.

Adobe InDesign a nyomtatott könyvek és prospektusok, valamint a digitális magazinok, e-könyvek és a különböző interaktív tartalmak a iparági sztenderd oldaltervező és elrendezéskészítő eszközkészlete, amely segítségével mind asztali számítógépeken, mind pedig mobileszközökön létrehozhatók, ellenőrizhetők és közzé tehetők. Az InDesign erőssége a hosszú akár több száz nagy felbontású képet tartalmazó dokumentumok kezelése minden fajta késlekedés nélkül valamint a nyomdai feature-ök, amelyek segítségével a felhasznéálók a legkisebb részletekig finomhangolhatjék a dokumentumokat. Az InDesign a megszokott általános betűszedési lehetőségeken kívül, amelyek minden hasonló programban megtalálhatóak szinte végeláthatatlan menüpontokat és funkciókat kínál a legprofesszionálisabb felhasználásra is. De amik ezeknél is jobban hozzájárultak ahhoz, hogy a világ legnépszerűbb kiadványszerkesztő programja legyen az InDesign azok az idő-spóroló funkciók, amelyekkel extrém módon lehet a hatékonységo és a termelékenységet növelni.

Ebben a kurzusban teljesen az alapoktól fogunk indulni, mint hogy miként helyezzünk el szöveget és képeket a dokumentumokba egészen a komplex technikákig, mint az, hogy hogyan alkalmazzunk stílusokat, készítsünk főoldalakat, automatikus tartalomjegyzéket és még sok mást. A célom az oktatással, hogy a hallgatók minden szituációban tudják, hogy mely eszközöket és lehetőségeket kell épen használniuk.
Mire vársz még? Kezd el a tanulást, hogy Adobe InDesign mester válhasson belőled!

Ár

Csomag neve Ár
Egyszeri díj (Örökös): 29900 Ft

Tanár

Perhiniák Márton

Mártont a tanulók szavazatai alapján beválasztoták a világ Top 10 Adobe oktatója közé.  Az online kurzusaiban a technikai trükkökön kívül kompozíciós és design technikákat is bemutat valamint megosztja a titkait a profi munkáiból is amelyeket olyan világcégeknél végzett el mint Pixar’s Cars, Toy Story, BBC’s Dr Who vagy Mattel’s Team Hot Wheels. 

A tanár további tanfolyamai