HAMAROSAN: Adobe Photoshop CC Mesterkurzus

  • Tanulók száma: 0
  • Tanár: Perhiniák Márton
  • Megjelenés: 2017-10-18 09:16:11
  • Szint: Kezdő
  • Időtartam:
  • Ár: 29,900 Ft
Bizonyítvány:

Ezen tanfolyam elvégzése után nem biztosítunk bizonyítványt

Leírás

A kurzus várhatóan 2018 januárra kerül feltöltésre

(Az új 2018-as programfunkciókkal frissítve lesz)

 

 

Ez a kurzus minden kreatívnak ajánlott akik biztos alapokat szeretnének a Photoshop használatához kapni. Habár főleg kezdőtől a középhaladóknak szól, de nagyon hasznos lehet a profi Photoshop használóknak is, mert tapasztalataink szerint számos autodidakta felhasználó számára ismeretlen technikákat és alkalmazásokat mutat be. A több mint 10 éves Photoshop oktatói tapasztalatatának köszönhetően Perhiniák Márton Okleveles Adobe Oktató átfogó és részletes kurzust dolgozott ki, ami ennek ellenére könnyen érthető, mert lépésről lépésre vezeti a hallgatót a könnyebb követhetőség érdekében. 

Dióhéjban a Photoshop a legjobb eszköz a fényképek kinézetének javítására, azzal hogy a nemkívánt részleteket el lehet vele tüntetni, valamint a színeket, az exponálást, a kontrasztot, az élességet és az egész kinézetet is fel lehet vele javítani. Azonban itt nem állnak meg a lehetőségek, mert lehet még vele képeket összefűzni egységes egésszé valamint akár animációkat, videókat és 3D objektumokat is hozzáadni a munkákhoz. 

A Photoshop az Adobe zászlóshajója már hosszú évek óra. A népszerűsége a hihetetlen képmanipuláló lehetőségeiből, az effektjeiből és a sokoldaluságából ered, ez tette lehetővé hogy iparági sztenderd váljon belőle. Néhány terület, ahol a legtöbb kreatív leggyakrabban használja: fotográfia, retusálás, fotómanipuláció, digitális művészet, játék dizájn, poszter dizájn, grafikus dizájn, webdizájn, 3D textúra dizájn. 

 

 

Ár

Csomag neve Ár
Egyszeri díj (Örökös): 29900 Ft

Tanár

Perhiniák Márton

Mártont a tanulók szavazatai alapján beválasztoták a világ Top 10 Adobe oktatója közé.  Az online kurzusaiban a technikai trükkökön kívül kompozíciós és design technikákat is bemutat valamint megosztja a titkait a profi munkáiból is amelyeket olyan világcégeknél végzett el mint Pixar’s Cars, Toy Story, BBC’s Dr Who vagy Mattel’s Team Hot Wheels. 

A tanár további tanfolyamai